Enerģijas ieelpošana

Fragments ņemts no Šri Činmoja grāmatas “Laimes pavedieni”.

Iedomājieties, ka jūs skrienat. Iztēlojieties, ka skrienat garu distanci, un identificējaties ar priekšā skrienošajiem desmit vai pat divdesmit skrējējiem. Iedomājieties, kā viņi ieelpo un izelpo. Ieelpojot iztēlojieties, ka jūs ieelpojat viņu elpu un ka jūsos ieplūst divdesmit skrējēju enerģija. Izelpojot sajūtiet, kā visi divdesmit skrējēji izelpo jūsu nogurumu un entuziasma trūkumu.

Enerģija, ko jūs iegūsiet, būs entuziasms, un tas ļaus jums tikt uz priekšu. Bet jums jāiztēlojas, ka ieelpojat viņu elpu, viņu iedvesmu un apņēmību, nevis viņu nogurumu. Jums jāsajūt, ka viņu elpa ir kā tīrs, destilēts ūdens. Ja jūs domāsiet par kādu, kas mirst, šī cilvēka elpa jums nepalīdzēs. Bet, ja domāsiet par kādu, kurš skrien ātrāk par jums, viņa enerģija jums palīdzēs. Jūs to nezogat, jūs tikai uzņemat to garīgo enerģiju, kas ir viņam visapkārt un viņa iekšienē, gluži tāpat kā jūsu iekšienē.

 

Katru dienu manai ārējai dzīvei
nepieciešama galopā skrejoša zirga
entuziasma intensīvā enerģija.1

 

_______________________

1- 91.lpp-92.lpp

Text Copyright © The Sri Chinmoy Centre 2010
Translation copyright © 2011
© Apgāds “Jumava”, izdevums latviešu valodā
© Lelde Rozīte, tulkojums latviešu valodā
Visas tiesības aizsargātas. Neviena šīs publikācijas daļa nevar tikt reproducēta nekādā formā bez mājaslapas administratoru rakstiskas atļaujas.