Mantriskas mūzikas koncerttūre

Latviešu grupa “Inspiration songs” ar viesmāksliniekiem no Īrijas un Serbijas dosies nelielā koncerttūrē pa Baltijas valstīm. Tās ietvaros paredzēti divi koncerti:

Rīgā:
23. februārī, plkst. 18:30, Rīgas Latviešu biedrības nama Līgo zālē, Merķeļa ielā 13

Viļņā:
24. februārī, plkst. 16:00, Lietuvos Teatro, muzikos ir kino muziejus, Vilniaus gatvė 41 (pēc šī koncerta paredzēta meditācijas nodarbība angļu valodā). Vairāk par Viļņas koncertu šeit (lapa angļu valodā). To find out more about concert in Vilnius, press here (page in English).

Grupa izpildīs bengāļu izcelsmes meditācijas skolotāja, mūziķa un komponista, Šrī Činmoja, mantrisko kompozīciju apdares.

Šrī Činmoja radītajai mūzikai raksturīgs daudzpusīgums – to iespējams aranžēt ar visdažādākajiem instrumentiem un pasniegt dažādos stilos, taču, tajā pat laikā, katrā no dziesmām jaušams savs vēstījums un iekšējā izjūta, kuru tā iedzīvina klausītājā.

Lai radītu mantrisko noskaņu, tiks spēlēti tādi austrumu un rietumu kultūrām raksturīgi instrumenti kā ģitāra, kokle, harmonija, udu bungas, lietuskoks u.c. Šo instrumentu kombinācijai kopā ar vokālo izpildījumu raksturīgs spēcīgs un niansēts skanējums.

Ieeja pasākumos ir bez maksas. Pēc Viļņas koncerta mūziķi piedāvās bezmaksas meditācijas nodarbību angļu valodā (no 17:15-18:15).

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā rakstiet uz [email protected] vai rakstiet / zvaniet uz +371 22483873 (Emanuels).

Mūzika
Ir dvēseles aromāts.
Mūzika
Ir tiecīgas sirds pilnība.

Šrī Činmojs